O nama

Poliklinika Ivković specijalizirana je za primjenu metoda regenerativne i rekonstruktivne medicine u rješavanju problema i tegoba iz područja ortopedije, sportske traumatologije, vaskularne kirurgije, liječenja boli, estetske i anti-ageing medicine.

Poliklinika Ivković
Poliklinika Ivković

Regenerativnu medicinu definiramo kao dio medicine koji za cilj ima zamjenu, popravak ili regeneraciju stanica, tkiva ili organa u svrhu poboljšanja i normalizacije funkcije. Metode rekonstruktivne medicine uključuju napredne kirurške tehnike kojima se poboljšava ili potpuno obnavljaju funkcije zahvaćenih tkiva i organa. Ponekad je potrebno kombinirati oba ova principa pa govorimo o biokirurgiji. Bez obzira na odabir strategije naši liječnici prvenstveno prakticiraju preciznu medicinu temeljenu na dokazima, te se svakom klijentu pristupa individualizirano uvažavajući sve osobitosti i posebnosti.

VIZIJA

Društvo zadovoljnih i uspješnih pojedinaca koji uz pomoć regenerativne medicine svoje zdravstvene probleme brzo, lako i učinkovito.

MISIJA

Uz pomoć suvremene regenerativne medicine i znanosti pomažemo našim klijentima da riješe svoje tegobe vezane uz mišićno-koštani sustav, da ostvare vrhunske natjecateljske i rekreativne rezultate, ili da jednostavno unaprijede svoj
izgled i zdravlje.

Naš tim

Prilikom posjeta našoj internetskoj stranici, nužni tehnički kolačići se pohranjuju na vaš uređaj, što je apsolutno nužno za funkcionalnost internetske stranice te za održavanje sigurnosnih standarda sukladno svim važećim propisima.. Više informacija o kolačićima dostupno je u našim  Uvjetima korisštenja web stranice. Svoj odabir možete u svakom trenutku promijeniti putem povratka na ovu internetsku stranicu.