Najučinkovitiji kućni anti-ageing tretman: SoME® Skincare i plazma bogata trombocitima

Najučinkovitiji kućni anti-ageing tretman: SoME® Skincare i plazma bogata trombocitima

S godinama koža gubi elastičnost, pojavljuju se bore i fine linije. Anti-ageing tretmani ključni su za održavanje vitalnosti i zdravlja kože.

Dobra je vijest da, zahvaljujući znanosti i tehnologiji, anti-ageing tretmani više nisu tako skupi i ne zahtijevaju duge i komplicirane postupke. Neke od njih možete si priuštiti u udobnosti vlastitog doma.

Jedan od anti-ageing tretmana koji je izuzetno učinkovit je primjena plazme bogate trombocitima.

Zahvaljujući SoME® Skincare regeneracijskom serumu za pomlađivanje kože lica sada PRP tretman možete provoditi u vlastitom domu.

Kako je to moguće saznajte u nastavku teksta.

SoME® skincare regeneracijski serum – revolucija u kućnoj njezi lica

SoME® skincare regeneracijski serum je revolucionarni proizvod tvrtke Aesthetics Biomedical Inc. iz SAD-a, koji omogućuje primjenu regenerativnih svojstava plazme bogate trombocitima (PRP) u kućnim uvjetima.

SoME® (izvor mikroniziranih emulzija) je inovativni proizvod koji koristi mikronizirane emulzije iz vlastitih stanica. Ovaj pripravak može prodrijeti duboko u kožu, dostavljajući hranjive tvari tamo gdje su najpotrebnije.

SoME® skincare sadrži pažljivo odabrane sastojke za njegu kože, poput vitamina, antioksidansa i peptida, koji u kombinaciji s plazmom bogatom trombocitima pridonose ravnoteži tonusa kože, dajući joj blistav i zdrav izgled.

SoME® skincare regeneracijski serum je revolucionarni proizvod kojim tretman stanicama možete raditi kod svoje kuće.

Prednosti plazme bogate trombocitima u kombinaciji sa SoME® skincare serumom

Već smo pisali o tome što je plazma bogata trombocitima, koji PRP sustavi postoje i za koje se svrhe mogu koristiti. Kada je riječ o anti-ageing tretmanima, prednosti plazme bogate trombocitima su sljedeće:

Prirodna regeneracija: plazma bogata trombocitima doprinosi prirodnoj regeneraciji stanica kože i time poboljšava njezinu strukturu. Osim toga, PRP potiče proizvodnju kolagena, čime se poboljšava čvrstoća i elastičnost kože.

Smanjenje bora: plazma bogata trombocitima također pomaže smanjiti pojavu bora i finih linija, što rezultira glatkijom teksturom kože.

Bolji tonus kože: u kombinaciji sa SoME® skincare preparatom plazma bogata trombocitima pridonosi boljem tonusu kože te njezinoj hidratacijii revitalizaciji.

Kako se priprema i koristi SoME® Skincare + PRP?

Sam postupak pripreme SoME® Skincare + PRP preparata je jednostavan i odvija se u u 3 laka koraka. U prvom koraku uzimamo 10 ml vaše krvi, u drugom uz pomoć centrifugiranja odvajamo stanice i prikupljamo sloj bogat trombocitima (PRP) te ga u trećem koraku dodajemo originalnoj recepturi  SoME® Skincare preparata. I to je to! Serum s vašim vlastitim stanicama sperman je za primjenu.

SoME® Skincare + PRP nanosi se na čistu kožu lica ujutro i navečer.

Za optimalne rezultate preporuča se minimalno tri mjeseca korištenja.

Bočicu s pripravkom morate čuvati uhladnjaku.

U nekoliko jednostavnih koraka sve je spremno za upotrebu! Prvo uzimamo vašu krv iz koje u drugom koraku izoliramo stanice. U trećem koraku dobivani koncentrat plazme i stanica mješamo s originalnom recepturom SoME® Skincare preparata i spremni ste za korištenje.

Zaključak

Preparat SoME® skincare u kombinaciji s plazmom bogatom trombocitima predstavlja inovativno rješenje koje vam omogućuje da anti-age tretman provedete samostalno i u udobnosti vlastitog doma.

Želite li se i sami uvjeriti u visoku učinkovitost ovog tretmana, obratite nam se za stručne konzultacije, kako bismo vam dali preporuku u skladu s vašim individualnim potrebama i kako biste bili sigurni da ćete pravilnom primjenom postići najbolje rezultate.

OSTALE OBJAVE

Sportska ortopedija i najčešće kronične sportske ozljede: uzroci, liječenje i važnost rehabilitacije

Sportska ortopedija i najčešće kronične sportske ozljede: uzroci, liječenje i važnost rehabilitacije

više
Primjena PRP/PRF u liječenju kroničnih rana: revolucionarna metoda za brži oporavak

Primjena PRP/PRF u liječenju kroničnih rana: revolucionarna metoda za brži oporavak

više
Liječenje osteoartritisa matičnim stanicama iz masnog tkiva

Liječenje osteoartritisa matičnim stanicama iz masnog tkiva

više